FacebookTwitter

Verkeersmaatregelen

Hieronder volgt een overzicht van de wegafsluitingen en verkeersmaatregelen.

Donderdag 28 juni: verkeershinder op Europalaan vanwege opbouw parcours.

Vrijdag 29 juni tussen 16.30 uur en 21.00 uur: afsluiting Europalaan, Bleijenhoek, Winterkoninkje, Nachtegaal, Roodborstje, Wielewaal. Vanaf 18.00 uur, als de junioren zijn vertrokken voor hun eerste etappe, wordt er op een verkleint parcours een dikke bandenrace verreden (Europalaan-Bleijenhoek-Winterkoninkje-Nachtegaal-Roodborstje-Wielewaal). Gelieve auto’s op de inrit te plaatsen. Wilt u toch op het parcours: rijd dan achter de volgwagen aan in de rijrichting van de renners.

Zaterdag 30 juni, tussen 10.45 uur en 17.45 uur: afsluiting Europalaan, Bleijenhoek, Leemskuilen, Rondweg. Vanwege afwachtingswedstrijden zijn deze wegen geheel afgesloten. Ook vandaag geldt: voorzichtig meerijden in de richting van de renners.

Zondag 1  juli:

vanaf 07.00: verkeershinder in de Europalaan voor opbouw finishlocatie.

09.30 – 11.45 uur: derde etappe (drie omlopen van 30,5 km)  vanaf Europalaan, Bleijenhoek richting Raambrug (industrieterrein). Omdat er grote omlopen worden gereden zijn er geen langdurige afsluitingen.
Wij verzoeken de omwonenden om hun auto’s ergens anders te plaatsen, zodat renners en volgers veilig kunnen passeren.

12.30 – 14.30 uur: afwachtingswedstrijden voor Elite/Beloften (plaatselijke parcours 1,6 km). Europalaan, Bleijenhoek, Leemskuilen, Rondweg. Deze wegen worden geheel afgesloten. Wilt u tóch het parcours op, dan vragen wij u achter de volgwagen aan te rijden in de rijrichting van de renners en het parcours zo snel mogelijk te verlaten.  

15.00 – 17.20 uur: tijdrit over 8,8 km voor junioren.
start op t.h.v Heemkundekring gebouw(Start) in de Bleijenhoek, PTT-weg, Postelweg, Raamloop, Rouwenbogt, Busschoor, Steenoven, De Hoef, Franse Hoef, Rond Deel, Postelweg, Mastbos, Leemskuilen, Nachtegaal, Roodborstje, Wielewaal, Europalaan (Finish). Deze wegen worden gedeeltelijk afgesloten. Gelieve auto’s op de inrit of buiten het parcours te parkeren.

17.00 uur en 19.00 uur: gedeelte van de Europa zal worden afgesloten zijn om het parcours af te breken.

Zondag 1 juli en maandag 2 juli: mogelijk verkeershinder op Europalaan vanwege opruimwerkzaamheden.

Wij danken u alvast voor het begrip en de medewerking.

Heeft u vragen en/of opmerkingen, dan kunt u terecht bij de voorzitter van onze Commissie Parcours & Beveiliging: Richard van Hout, 0497-387753 of richardvanhout@chello.nl.

Met sportieve groeten,

Stichting Wielerevenementen Het Snelle Wiel

 

HAPERT AanhangwagensMTD Pure WaterInterfoodVAN HOOF